Kövessen minket a Facebook-onRO HU DE EN
StarRomania logo
StarRomania text

STARROMANIA
Állatvédő Egyesület

RólunkStar-LetterFogadj örökbeFotógalériaHasznos cikkekPartnereinkKapcsolat
Banner arc

Rólunk

A STARROMANIA Állatvédő Egyesület Svájcban alakult 2013-ban, alapítói Silvia és Josef Zihlmann, rendkívüli nemeslelkű emberek.

Josef ZihlmannCélja, hogy Romániában konkrét megoldásokat javasoljanak a kóbor kutyák ügyének megoldására, együttműködve a romániai állatorvosokkal és állatvédőkkel.

Az egyesület szakszerű állatorvosi rendelőt valamint állatvédelemnek megfelelő kutyamenhelyet működtet és támogat a gyergyószentmiklósi önkormányzat bevonásával. A térség állatorvosait is ösztönzi a minél több szakszerű ivartalanítási műtét elvégzésére. Évente (legalább két alkalommal) szakmai találkozókat szervez az Állatorvosi Kamarával az állatorvosok elméleti és gyakorlati képzésére. Több mint 30 romániai települést látott el közel 1000 drb. jó minőségű kutyaóllal.

Silvia ZihlmannA STARROMANIA rendszeresen jelentet meg hírlevelet, mely honlapunkon német nyelven olvasható. Tisztelt állatszeretők, állatvédők több, mint 222 kutya vár örökbe fogadásra. Állatmentő és állatvédő tevékenységünkben számítunk az önök segítségére is. gonlapunkon megtekinthetik védenceinket.

Írjanak nekünk! Érdeklődéseikre készségesen válaszolunk.
Adományokat a www.starromania.ch honlapon megjelentetett banki számlaszámra fogadunk.
Megtisztelő figyelmüket köszönjük!
Citation

Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.

Citation
Gandhi signature

Video

RólunkStar-LetterFogadj örökbeFotógalériaHasznos cikkekPartnereinkKapcsolatOldaltérkép
StarRomania logo small