Kövessen minket a Facebook-onRO HU DE EN
StarRomania logo
StarRomania text

STARROMANIA
Állatvédő Egyesület

RólunkStar-LetterFogadj örökbeFotógalériaHasznos cikkekPartnereinkKapcsolat
Banner arc

Hasznos cikkek

Az ivartalanításról

Településünkön csakúgy mint az egész országban mindennapjaink része lett a kóbor kutyák szomorú látványa. Étlen-szomjan, télen fagyoskodva róják az utcákat. Sokszor hetekig látjuk őket ugyanazon a környéken, mígnem befogadja őket valaki, vagy elviszi a sintér, vagy már csak az útszélén találkozunk velük elütve, élettelenül. Szomorú sorsok, szívszaggató látvány, az emberi felelőtlenség, tudatlanság következményei.

A kóbor kutyák többsége nem kívánt szaporulatból származik. Annak a felelőtlen gyakorlatnak a következménye, hogy a ház körül tartott kutyák minden kontroll nélkül szaporodhatnak.

Tovább >
Dots

Felelős kutyatartásról

Talán furcsa, hogy ennek is helyet szentelünk… bevallom, számunkra is az, de a területünkön tapasztalt állapotok miatt úgy érezzük, hasznos, ha van egy ilyen oldalunk. Reméljük nem Te vagy az az ember, akinek ezeket a kézenfekvő dolgokat le kell írnunk, de ha mégis, bízunk benne, hogy megfogadod tanácsaink egy részét, és jobban vigyázol későbbiekben kedvencedre.

Ha állat tartására szántad rá magad, kérjük idejében tájékozódj annak igényeiről. Egy kutya (macska) jó esetben legalább 10-15 évre szól, ezért ennek függvényében kell gondolkodni.

Tovább >
Dots

STAR-LETTER 14. szám

2019 szeptember
RólunkStar-LetterFogadj örökbeFotógalériaHasznos cikkekPartnereinkKapcsolatOldaltérkép
StarRomania logo small